Google Docs, acum cu Îmbunătățiri pe mobil, pentru o mai bună colaborare Între colegii de muncă

1.493 ori
<b>Google Docs, acum cu Îmbunătățiri pe mobil, pentru o mai bună colaborare Între colegii de muncă</b>Google Docs este alternativa excelentă la pachetul Office și are și avantaje precum colaborarea utilizatorilor săi, oriunde s-ar afla aceștia în lume. Ei bine, aflați că varianta mobilă a acestui serviciu a fost actualizată. Este vorba aici de...

Google Docs este alternativa excelentă la pachetul Office și are și avantaje precum colaborarea utilizatorilor săi, oriunde s-ar afla aceștia în lume. Ei bine, aflați că varianta mobilă a acestui serviciu a fost actualizată. Este vorba aici de versiunea de Google Docs accesibilă din browserul telefonului la adresa docs.google.com.

Schimbările vizează designul și aduc în plus posibilități de sortare și partajare a multiple documente în lista de conținuturi din Docs pe mobilul utilizatorului. Odată ce veți accesa contul Google Docs veți putea apăsa pe butonul Sort pentru a organiza lista de documente vizibile în browserul mobil.

Puteți apăsa și Narrow pentru a specifica subtipul de documente pe care doriți să le vedeți. Pentru a partaja un item din această listă, puteți selecta unul sau mai multe documente, apăsând apoi butonul Share și selectând Share, obținerea unui link pentru public sau atașarea la email. Ați folosit noul Google Docs? Ce părere aveți despre el?

Google Docs Mobile

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×