Prototip de iPhone compatibil cu rețeaua China Mobile ajunge pe web

1.265 ori
<b>Prototip de iPhone compatibil cu rețeaua China Mobile ajunge pe web</b>în fiecare an vedem zvonuri despre o posibilă lansare a lui Apple iPhone în rețeaua China Mobile, operatorul cu cei mai mulți clienți din lume - 610 milioane (martie 2011). Nici în 2011 nu puteau lipsi zvonurile de acest gen, însoțite acum de...

în fiecare an vedem zvonuri despre o posibilă lansare a lui Apple iPhone în rețeaua China Mobile, operatorul cu cei mai mulți clienți din lume - 610 milioane (martie 2011). Nici în 2011 nu puteau lipsi zvonurile de acest gen, însoțite acum de imaginea de mai jos, care reprezintă un prototip de iPhone ce operează în rețeaua China Mobile.

Handsetul pare a folosi software-ul baseband cu numărul versiunii 06.10.01, care nu a fost lansat încă. Terminalului îi lipsește și numărul IMEI, exact cum se întâmpla și în cazul prototipului iPhone 4 care a apărut recent pe eBay. Nu cu mult timp în urma Apple și China Mobile colaborau pentru dezvoltarea și lansarea locală a unei rețele 4G TD-LTE, care va începe testele comerciale anul viitor.

De asemenea, faptul că COO-ul Apple Tim Cook a fost recent văzut la sediul China Mobile poate fi un indiciu cu privire la apropiata lansare a lui iPhone (cel mai probabil 4) prin acest operator. Chiar și fără parteneriatul oficial cu Apple, China Mobile are în rețeaua sa 5.6 milioane de iPhone-uri aduse mai mult sau mai puțin legal în țară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×