Google Docs, acum si in varianta mobila

Autor:  | Publicat în:  Google 907 ori
<b>Google Docs, acum si in varianta mobila</b>Google Docs Mobile tocmai a fost pus in functiune, dupa ce gigantul motoarelor de cautare isi anuntase noul serviciu cu o luna in urma. Avem de-a face cu o reformatare minimalista a suitei "Google Office" destinata telefoanelor mobile. Ceea ce veti vedea...

Google Docs Mobile tocmai a fost pus in functiune, dupa ce gigantul motoarelor de cautare isi anuntase noul serviciu cu o luna in urma. Avem de-a face cu o reformatare minimalista a suitei "Google Office" destinata telefoanelor mobile.

Ceea ce veti vedea pe ecranul terminalului dumneavoastra va fi o fereastra de cautare, dar si o lista a documentelor create sau vizualizate recent. Acestea pot fi documente text, tabele sau prezentari, iar navigarea se va face intre folderele diferite din aceasta versiune mobile a lui Google Docs. Ceea ce nu veti putea face cu noul serviciu, va fi sa vizualizati anumite tipuri de fisiere.

Spre exemplu, langa prezentarile din lista dumnevoastra va sta afisat anuntul "Not available for view" (nu poate fi vizualizat). Fisierul help oferit de Google ne informeaza totusi, ca putem vizualiza aceste documente pana la urma, dar doar pe iPhone. Totusi graficele si documentele word sunt disponibile si in varianta mobila, acestea fiind cele mai folosite feature-uri. Deschiderea unui document text se soldeaza cu o afisare normala a paginii, iar deschiderea unui tabel/grafic va avea ca efect vizualizarea sa sub forma de HTML sau XLS (format Excel).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×