Android 2.2 si Windows Phone 7 pe acelasi telefon?! Se poate, pe HTC Touch HD Dual!

1.887 ori
<b>Android 2.2 si Windows Phone 7 pe acelasi telefon?! Se poate, pe HTC Touch HD Dual!</b>Ideea de smartphone multi OS nu este noua, dar nu am vazut-o vreodata pusa in aplicare pana acum, decat pe telefoane concept, cum este si cazul lui HTC Touch HD Dual. Cunoscut si ca HTC HDD, acest design a fost creat de catre Antoine Brieux, care a...

Ideea de smartphone multi OS nu este noua, dar nu am vazut-o vreodata pusa in aplicare pana acum, decat pe telefoane concept, cum este si cazul lui HTC Touch HD Dual. Cunoscut si ca HTC HDD, acest design a fost creat de catre Antoine Brieux, care a inventat brandul de concepte de telefoane NAK.

Terminalul suporta captura video 1080p si conectivitate HDMI, iar el este capabil sa ruleze atat Android 2.2 sau 3.0, cat si Windows Phone 7, facand trecerea cu usurinta intre ele datorita unui procesor dual core de 1.5 GHz. In partea sa din spate se afla o camera de 10 megapixeli, iar restul specificatiilor le aflati din ultima imagine din acest articol.

HTC HDD este un handset cu suport pentru conectivitate 4G si nu ne-ar surprinde daca smartphone-uri cu astfel de specifiatii ar sosi pe piata pana in vara anului viitor. Deocamdata Touch HD Dual ramane un concept si unul destul de bun.

Android 2.2 si Windows Phone 7 pe acelasi telefon?! Se poate, pe HTC Touch HD Dual!

Android 2.2 si Windows Phone 7 pe acelasi telefon?! Se poate, pe HTC Touch HD Dual!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×