Nexus One, in prima recenzie romaneasca a lui Google Phone (Video)

2.231 ori
<b>Nexus One, in prima recenzie romaneasca a lui Google Phone (Video)</b>Aflam de pe blogul lui Manafu ca avem norocul de a putea vedea terminalul Nexus One aka the Google Phone pe mana unui roman, care se afla in SUA la momentul lansarii. Este vorba despre Mihnea Minculescu, care a comandat handsetul online, l-a primit si i-a...

Aflam de pe blogul lui Manafu ca avem norocul de a putea vedea terminalul Nexus One aka the Google Phone pe mana unui roman, care se afla in SUA la momentul lansarii. Este vorba despre Mihnea Minculescu, care a comandat handsetul online, l-a primit si i-a facut apoi recenzia video pe care o puteti vedea mai jos:

Recenzia va fi inclusa in emisiunea the Web Show si trebuie sa aflati ca Mihnea ar putea fi primul roman care pune mana pe un Nexus One. Ne declaram impresionati de viteza cu care acest terminal se misca, in special la trecerea dintr-un meniu in altul, dar ne plac si efectele din fundal, cu acele fasii luminoase in continua miscare.

Recunoasterea vocala/inputul vocal functioneaza genial, cel putin pentru limba engleza, iar cuvantul lag pare a nu fi cunoscut de Nexus One. Si camera handsetului se comporta decent, iar Google Goggles recunoaste imediat imaginile fotografiate, afisand rezultatele Google corespunzatoare. Asteptam cu nerabdare sa punem si noi mana pe acest super smartphone Android 2.1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×