Google Docs & Spreadsheets a primit un update

924 ori
<b>Google Docs & Spreadsheets a primit un update</b>Pentru editarea textelor ce vor deveni stiri, Mobilissimo.ro foloseste in predilectie serviciul Google Docs si nu putem decat sa fim incantati de update-ul facut astazi. Pe langa designul nou si foarte functional al serviciului, exista acum posibilitatea...

Pentru editarea textelor ce vor deveni stiri, Mobilissimo.ro foloseste cu predilectie serviciul Google Docs si nu putem decat sa fim incantati de update-ul facut astazi.

Pe langa designul nou si foarte functional al serviciului, exista acum posibilitatea de a organiza documentele in foldere, un feature extrem de util pentru persoanele care au deja un numar impresionant de documente stocate in Google Docs. Va trebui doar sa dati click pe butonul "New" din coltul stanga-sus, selectand optiunea "Folder" si apoi sa dati numele dorit folderului. Prin drag&drop veti putea copia documentele in folderele create, pentru o mai buna organizare.

S-a implementat de asemenea si suportul pentru limbile arabice, utilizatorii avand acum optiunea de a scrie fie de la stanga la dreapta, fie de la dreapta la stanga, dupa preferinta. Probabil cel mai apreciat feature al editorului de texte Google Docs & Spreadsheets este faptul ca acesta salveaza automat textul pe care il editati sau creati, la intervale scurte de timp. Astfel, frustrarile aparute in urma pierderii unui document din cauza unei pene de curent vor disparea cu desavarsire. Cu Google Docs puteti introduce URL-uri, dar si imagini in documentele dumnevoastra, folosind o interfata extrem de prietenoasa si simpla.

Dupa acest update al serviciului e editare documente online, suntem nerabdatori sa vedem cum va arata viitorul sistemul de operare (subiect de zvonuri) al celor de la Google si un eventual software Google Office.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×