Cautare vocala pentru Windows Mobile, o realitate?

1.015 ori
<b>Cautare vocala pentru Windows Mobile, o realitate?</b>In timp ce Microsoft se "lupta" cu Google pentru suprematia online, se pare ca varianta mobila de Windows va primi un feature drept bonus. Se pare ca un fisier CAB, obtinut pe cai cel putin neortodoxe a fost pus la dispozitia utilizatorilor, acesta...

In timp ce Microsoft se "lupta" cu Google pentru suprematia online, se pare ca varianta mobila de Windows va primi un feature drept bonus.

Se pare ca un fisier CAB, obtinut pe cai cel putin neortodoxe a fost pus la dispozitia utilizatorilor, acesta oferind suport pentru cautare vocala prin intermediul Live Search, in varianta sa mobila. De asemenea acest nou tip de cautare va permite completarea campului de cautare cu termenii pe care ii dicteaza utlizatorul. Evident aplicatia este inca in varianta beta, ceea ce garanteaza prezenta catorva buguri destul de importante, dar puteti sa o probati chiar acum, daca sunteti destul de iscusiti, in ale cautari pe internet.

De mentionat este faptul ca va trebui sa dezinstalati orice versiune mai veche de Live Search Windows Mobile pentru a putea folosi aplicatia. Suntem curiosi cum va riposta Google la aceasta provocare, deoarece acest feature inovator poate ameninta chiar si cel mai folosit motor de cautare din lume. Probabil un parteneriat cu Skype si un Google Office ar zgudui destul piata, pentru a pune probleme chiar si gigantului software, Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×