Google Drive și un zvon legat de primele capturi de ecran cu logo-ul și interfața

Autor:  | Publicat în:  Google 924 ori
<b>Google Drive și un zvon legat de primele capturi de ecran cu logo-ul și interfața</b>Trebuie să precizez din start că este doar un zvon, nu este o informație oficială. Despre Google Drive se vorbește din februarie 2012, se spune că Google ar pregăti un serviciu care să permită stocare de documente și fișiere în cloud, un rival...

Trebuie să precizez din start că este doar un zvon, nu este o informație oficială. Despre Google Drive se vorbește din februarie 2012, se spune că Google ar pregăti un serviciu care să permită stocare de documente și fișiere în cloud, un rival pentru Dropbox.

Atuurile Google ar fi infrastructură mare, sistemul de operare Android, serviciile în genul Docs, Mail, Google Music. Mai jos sunt două capturi de ecran cu interfața și logo-ul Google Drive. S-ar putea să fie o făcătură. Sesizați cât de multe aduce cu Google Docs și nu m-aș mira dacă ar transforma Docs în Drive cu capacități considerabile de stocare.

Google Drive și un zvon legat de primele capturi de ecran cu logo-ul și interfața

Și acum poți cumpăra spațiu de stocare suplimentar în Picasa Web Albums și să urci fișiere de diferite dimensiuni în Docs, să le organizezi și stochezi. Drive ar fi mai user friendly și ar permite sincronizarea cu telefonul și tableta Android cât și cu pc-ul.

Aștept cu nerăbdare acest serviciu de la Google, ar fi serviciul de cloud pe care l-aș utiliza la maxim. Am deja 80 GB în Picasa Web Albums, caut doar o modalitate mai ușoară de sincronizare, upload, prețuri mai bune.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×