Tastatura Swype acum În faza beta pe terminalele Android 4.0

1.152 ori
<b>Tastatura Swype acum În faza beta pe terminalele Android 4.0</b>Swype, probabil cea mai apreciată tastatură virtuală în acest moment a sosit acum în varianta beta pe Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Posesorii de terminale Galaxy Nexus, Nexus S și Huawei Honor (singurele telefoane care știu eu să fi primit...

Swype, probabil cea mai apreciată tastatură virtuală în acest moment a sosit acum în varianta beta pe Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Posesorii de terminale Galaxy Nexus, Nexus S și Huawei Honor (singurele telefoane care știu eu să fi primit Android 4.0 sau să-l fi avut preinstalat) vor avea parte de această modalitate eficientă de input.

Versiunea beta de Swype aduce și câteva funcții noi, nu doar suport pentru Ice Cream Sandwich. Cea mai importantă este colecția de add-on-uri de la Dragon Go. Aceasta este o aplicație de la Nuance, care încorporează alte softuri și servicii bazate pe tehnologia de control vocal de la Nuance. Astfel, utilizatorii pot rosti "dă play la melodia cutare" și acțiunea lor va fi executată. Puteți accesa acum Dragon Go! apăsând un buton din Swype și văd această "funcție" mai degrabă ca o modalitate de promovare a serviciului de control vocal, decât ca o opțiune cu adevărat utilă.

Actualizarea lui Swype aduce și o listă de limbi străine suportate (si pe tablete) și îmbunătățește acuratețea scrierii pe tastatură. Swype s-a lansat în 2010 și a revoluționat scrisul pe ecranele touch, prin faptul că în loc să apese fiecare tastă, utilizatorul trasa linii între litere, formând astfel cuvinte și asta fără a ridica degetul de pe ecran. Traseele degetelor pe ecran erau detectate cu mare precizie, iar inputul se realiza rapid. Avem și autocorectare și alte funcții devenite celebre pe alte tastaturi.

Puteți descărca de aici Swype beta pentru Android 4.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×