Google Earth acum si pe iPhone

1.347 ori
<b>Google Earth acum si pe iPhone</b>iPhoneWorld Canada a aflat in premiera ca Google a lansat oficial o aplicatie Google Earth pentru iPhone. Softul este atat de "proaspat", incat nu exista inca recenzii oficiale ale sale postate pe App Store. Il puteti descarca chiar acum folosind acest...

iPhoneWorld Canada a aflat in premiera ca Google a lansat oficial o aplicatie Google Earth pentru iPhone. Softul este atat de "proaspat", incat nu exista inca recenzii oficiale ale sale postate pe App Store.

Il puteti descarca chiar acum folosind acest link  si poate veti fi primul utilizator care-i va face recenzia! Cei de la Unwired View si-au incercat deja norocul cu aplicatia, care la prima vedere are aceleasi functii ca si aplicatia Google Maps cu care vine telefonul produs de Apple. Totusi, Google Earth for iPhone vine si cu o functie tilt, atat de populara in varianta desktop a serviciului.

Aceasta optiune permite rotirea si schimbarea unghiului de vizualizare in functie de dorinta utilizatorului, si totul cu ajutorul unor gesturi cu degetele. De asemenea, aflam ca Google Earth for iPhone ofera utilizatorilor posibilitatea de a triangula o pozitie prin intermediul GPS-ului si al conectivitatii WiFi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×