Telefonul Casio EXILIM Keitai W63CA soseste "doar" cu o camera de 8.1 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Casio 1.979 ori
<b>Telefonul Casio EXILIM Keitai W63CA soseste "doar" cu o camera de 8.1 megapixeli</b>Casio si AU vor lansa in Japonia un nou telefon mobil ce poarta brandingul seriei EXILIM si este dotat cu o camera de 8.1 megapixeli. Admirati-l in imaginea urmatoare: Camera noului telefon Casio soseste cu autofocus in 9 puncte, in vreme ce lista de...

Casio si AU vor lansa in Japonia un nou telefon mobil ce poarta brandingul seriei EXILIM si este dotat cu o camera de 8.1 megapixeli. Admirati-l in imaginea urmatoare:

Camera noului telefon Casio soseste cu autofocus in 9 puncte, in vreme ce lista de specificatii a handsetului include un display WVGA cu diagonala de 3.1 inchi si o rezolutie de 480 x 800 pixeli. Intai telefonul GzOne, ultra-rezistent si ultra-neplacut ca design, apoi acest super telefon cu camera... Casio face o treaba destul de buna acoperind nisele pietei telefoniei mobile.

Sa speram totusi ca producatorul nu isi va schimba complet directia, renuntand la celebrele ceasuri si aparate foto pe care le creaza. Poate vom vedea chiar un terminal cu touchscreen din partea acestei companii asiatice, luptandu-se de la egal cu iPhone, lucru plauzibil, de vreme ce si acest Keitai W63CA il depaseste la capitolul rezolutie a ecranului.

Sursa: Akihabara News

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×