Noul concept de telefonie mobila...

1.301 ori
<b>Noul concept de telefonie mobila...</b>Portabilitatea telefoniei ar putea fi definita de catre o imagine cum este cea de mai jos, folosindu-se o cabina britanica de telefonie, disponibila acum pe eBay la pretul de 2900 de euro. &nbsp; eBay este locul in care puteti achizitiona un BlackBerry...

Portabilitatea telefoniei ar putea fi definita de catre o imagine cum este cea de mai jos, folosindu-se o cabina britanica de telefonie, disponibila acum pe eBay la pretul de 2900 de euro.

 
eBay este locul in care puteti achizitiona un BlackBerry Bold la pretul de peste 1000 de dolari, in vreme ce operatorii din Romania il ofera la 300-400 de euro. Problema unei astfel de cabine ar fi cu siguranta conectivitatea, deoarece ar trebui conectata la reteaua locala de telefonie fixa, probabil prin procedee diferite decat cele folosite la telefonul dumneavoastra casnic.

In plus, taxarea sa va fi aproape la fel de dura ca si cea de pe mobil, bazandu-se pe cartele prepaid cu numar limitat de minute. Apoi, apare si efortul mutarii cabinei din loc in loc, daca doriti ca si amicii dumneavoastra sa ia contact cu "portabilitatea". Desi poza nu pare a fi fost facuta in Romania, este foarte posibil ca si conationalii nostri sa aiba o initiativa similara, daca tot vedem scaunele metrourilor furate si puse in fata blocurilor drept banci.

Sursa: Passionemobile

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×