Google face public site-ul dedicat evenimentului Google I/O 2016, înregistrările încep de pe 8 martie

Autor:  | Publicat în:  Google 759 ori
<b>Google face public site-ul dedicat evenimentului Google I/O 2016, înregistrările încep de pe 8 martie</b>Cel mai mare eveniment dedicat dezvoltatorilor Android a primit noi detalii astăzi, Google făc&acirc;nd public site-ul&nbsp;dedicat lui Google I/O 2016. Tradiţional, conferinţa ne aduce detalii despre următoarea varianta de Android şi uneori vedem...

Cel mai mare eveniment dedicat dezvoltatorilor Android a primit noi detalii astăzi, Google făcând public site-ul dedicat lui Google I/O 2016. Tradiţional, conferinţa ne aduce detalii despre următoarea varianta de Android şi uneori vedem şi demo-uri de hardware nou.

În acest an îl aşteptăm pe Android N, care a primit un teaser/trollare recent cu aluzie la nişte alge, dar care are toate şansele să se numească Android Nutella. El va sosi probabil la toamnă şi va extinde suportul VR, urmând a modifica şi designul secţiunii de notificări şi Quick Settings. Aflăm între timp ca înregistrările pentru participanţii de la   vor începe pe 8 martie.

Sistemul e simplu: Google face un fel de tombola cu numele celor înregistraţi şi îi extrage pe participanţi. Cei aleşi primesc invitaţia şi apoi trebuie să plătească 900 de dolari dacă fac parte din public, sau 300 dacă sunt studenţi. Conferinţa va avea loc la Amfiteatrul Shoreline din Mountain View, California, între 18 şi 20 mai.

Acolo am putea vedea şi un prim demo pentru device-ul pe care zvonurile îl numesc Nexus VR.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×