Motorola Moto E va fi un nou terminal ultra-subțire cu grosime de doar 6.2 mm

1.186 ori
<b>Motorola Moto E va fi un nou terminal ultra-subțire cu grosime de doar 6.2 mm</b>După ce în cursul zilei de ieri am aflat faptul că Motorola pregătește un eveniment de lansare pentru data de 13 mai, zi în care ar putea debuta un nou model, și anume Moto E, iată că astăzi aflăm și unele detalii legate de prețul acestui nou...

După ce în cursul zilei de ieri am aflat faptul că Motorola pregătește un eveniment de lansare pentru data de 13 mai, zi în care ar putea debuta un nou model, și anume Moto E, iată că astăzi aflăm și unele detalii legate de prețul acestui nou terminal. Se pare că unele surse din China afirmă că prețul recomandat pentru Moto E se va situa în jurul valorii de 388 $ chinezești (HK), sumă ce ar însemna aproximativ 50$.

Printre posibilele dotări ale lui Moto E se numără un display HD de 4.2 sau 4.3 inch, un procesor dual-core tactat la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB de stocare, o cameră foto principală de 5 megapixel și o baterie de doar 1900 mAh. De asemenea, aflăm și faptul că Motorola Moto E va fi un terminal ultra-subțire cu talia sa de doar 6.2 mm.

Rămâne de văzut dacă într-adevăr prețul de 50$ se va dovedi a fi cel real, sau este doar o presupunere a pieței. în cazul acesta am putea asista la apariția pe piață a unuia dintre cele mai accesibile smartphone-uri din acest moment. Cum vi se pare ideea unui astfel de terminal foarte accesibil?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×