Google introduce funcția “Add-on” pentru aplicațiile Google Docs și Google Sheets

Autor:  | Publicat în:  Google 796 ori
<b>Google introduce funcția &ldquo;Add-on” pentru aplicațiile Google Docs și Google Sheets</b>în cursul acestei zile, cei de la Google au introdus o nouă funcție pentru aplicațiile Google Docs, respectiv Google Sheets. Noua funcție se numește Add-on, iar așa cum dă de înțeles și denumirea, funcția ne permite să instalăm addon-uri....

în cursul acestei zile, cei de la Google au introdus o nouă funcție pentru aplicațiile Google Docs, respectiv Google Sheets. Noua funcție se numește Add-on, iar așa cum dă de înțeles și denumirea, funcția ne permite să instalăm addon-uri.

în acest moment, aplicația Google Docs afișează aproximativ 31 de astfel de addon-uri care mai de care mai atractive. Una dintre cele mai populare este Google Translate, add-on ce permite traducerea textelor editate într-un document Google Docs.

Deși pentru moment, aceste 31 de addon-uri pot părea cam puține, aflăm că Google intenționează sa adauge suport și pentru mai multe addon-uri în curând. Funcția Add-on va fi disponibilă de astăzi pentru utilizatorii Google Docs și Google Sheets.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×