iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch - iată un design ultraslim cu ecran Full HD și iOS 7.2 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.611 ori
<b>iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch - iată un design ultraslim cu ecran Full HD și iOS 7.2 (Video)</b>Seria de concepte ale lui iPhone 6 continuă, astăzi cu un model ultraslim cu ecran Full HD de 4.7 inch. Acest device e creația lui Alex Casabo, un designer care și-a imaginat acest smartphone drept un model quad core cu ecran mai mare decât...

Seria de concepte ale lui iPhone 6 continuă, astăzi cu un model ultraslim cu ecran Full HD de 4.7 inch. Acest device e creația lui Alex Casabo, un designer care și-a imaginat acest smartphone drept un model quad core cu ecran mai mare decât predecesorul său.

Noul concept de iPhone 6 rulează o versiune de iOS numită iOS 7.2 și măsoară doar 5.5 mm, ceea ce pare incredibil după standardele actuale. La interior avem un procesor quad core Apple A8 de 1.2 GHz, care ar putea deveni realitate în curând, plus o baterie de 1930 mAh. Senzorul de amprente este în continuare prezent, iar formatul acestui device nu se abate foarte mult de la cel standard de iPhone.

iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch - iată un design ultraslim cu ecran Full HD și iOS 7.2 (Video)

Se modifica totuși forma butoanelor de volum, care au acum formă de "pilula" ca pe iPad Mini, iar telefonul e și mai pătrățos decât înainte. El vine în alb/argintiu, auriu și space gray și are la interior un GPU PowerVR G6630. Mă aștept să mai vedem cel puțin încă o duzină de astfel de concepte până la toamnă, când ar putea sosi iPhone 6 cel real.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×