Google invită dezvoltatorii la evenimentul "Google Hackathon: Develop to connect"

Autor:  | Publicat în:  Google 834 ori
<b>Google invită dezvoltatorii la evenimentul "Google Hackathon: Develop to connect"</b>Google va organiza la București un eveniment ce constă în dezvoltarea de aplicații. Acesta poartă numele de Google Hackathon: Develop to connect iar persoanele interesate sunt așteptate pe 23 și 24 noiembrie la hotelul Howard Johnson Grand Plaza...

Google va organiza la București un eveniment ce constă în dezvoltarea de aplicații. Acesta poartă numele de Google Hackathon: Develop to connect iar persoanele interesate sunt așteptate pe 23 și 24 noiembrie la hotelul Howard Johnson Grand Plaza din București.

Printre activitățile la care vor participa dezvoltatorii se numără în primul rând dezvoltarea de noi aplicații care să exploateze cât mai bine și mai creativ senzorii smartphone-urilor, conectivitatea Raspberry UI și puterea de procesare din Cloud. De asemenea participanții pot câștiga premii atractive precum tablete Nexus 7.

în cadrul juriului vor fi prezenți ingineri Google, ce vor evalua aplicațiile în funcție de funcționalitate, abilități tehnice, design și experiența utilizatorului etc. Persoanele doritoare se pot înregistra aici până pe data de 6 noiembrie. Programul desfășurării evenimentului este următorul :

  • Sâmbătă , 23 noiembrie, începând de la ora 09:00
  • Duminică, 24 noiembrie, începând de la ora 08:00
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×