Nokia Lumia 800 pierdut pe fundul unui lac câteva luni, funcționează ca nou după ce a fost găsit

1.722 ori
<b>Nokia Lumia 800 pierdut pe fundul unui lac câteva luni, funcționează ca nou după ce a fost găsit</b>De obicei auzeam povești de acest gen despre un Nokia 3310 și 1110, dar iată că acum un Lumia e vedeta unei povești de supraviețuire. Pagina suedeză de Facebook a celor de la Nokia a publicat pățania unui utilizator de Lumia 800, care a pierdut...

De obicei auzeam povești de acest gen despre un Nokia 3310 și 1110, dar iată că acum un Lumia e vedeta unei povești de supraviețuire. Pagina suedeză de Facebook a celor de la Nokia a publicat pățania unui utilizator de Lumia 800, care a pierdut handsetul într-un lac.

Aparent terminalul a fost dispărut 3 luni și jumătate, dar în cele din urmă a fost găsit și aparent încă funcționează. Telefonul a fost pus la uscat și încărcat și merge ca nou. Evident aceasta este o poveste cu rol promoțional, dar e bine de știut că la 2 aspecte Nokia în continuare stă bine: rezistenta telefoanelor și bateriile destul de bune.

Nokia Lumia 800 pierdut pe fundul unui lac câteva luni, funcționează ca nou după ce a fost găsit

Mai nou finlandezii definesc întreg segmentul cameraphone prin calitate și nici ecranele de pe modelele Lumia nu sunt deloc rele. Dacă s-ar schimba și software-ul puțin... în fine, ar fi interesant să aflăm în ce măsură îmbinările unei carcase din policarbonat apara handsetul de contactul cu apă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×