Nokia Lumia 800 pierdut pe fundul unui lac câteva luni, funcționează ca nou după ce a fost găsit

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.622 ori
<b>Nokia Lumia 800 pierdut pe fundul unui lac câteva luni, funcționează ca nou după ce a fost găsit</b>De obicei auzeam povești de acest gen despre un Nokia 3310 și 1110, dar iată că acum un Lumia e vedeta unei povești de supraviețuire. Pagina suedeză de Facebook a celor de la Nokia a publicat pățania unui utilizator de Lumia 800, care a pierdut...

De obicei auzeam povești de acest gen despre un Nokia 3310 și 1110, dar iată că acum un Lumia e vedeta unei povești de supraviețuire. Pagina suedeză de Facebook a celor de la Nokia a publicat pățania unui utilizator de Lumia 800, care a pierdut handsetul într-un lac.

Aparent terminalul a fost dispărut 3 luni și jumătate, dar în cele din urmă a fost găsit și aparent încă funcționează. Telefonul a fost pus la uscat și încărcat și merge ca nou. Evident aceasta este o poveste cu rol promoțional, dar e bine de știut că la 2 aspecte Nokia în continuare stă bine: rezistenta telefoanelor și bateriile destul de bune.

Nokia Lumia 800 pierdut pe fundul unui lac câteva luni, funcționează ca nou după ce a fost găsit

Mai nou finlandezii definesc întreg segmentul cameraphone prin calitate și nici ecranele de pe modelele Lumia nu sunt deloc rele. Dacă s-ar schimba și software-ul puțin... în fine, ar fi interesant să aflăm în ce măsură îmbinările unei carcase din policarbonat apara handsetul de contactul cu apă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×