Aplicația camera de pe Samsung Galaxy Note 3 portată pe Galaxy S4 (Video)

1.466 ori
<b>Aplicația camera de pe Samsung Galaxy Note 3 portată pe Galaxy S4 (Video)</b>în aceste zile testam Samsung Galaxy Note 3, celebrul phablet de 5.7 inch lansat luna trecută la IFA și putem spune că suntem tare impresionați de cameră. Deși în mare camera e aceeași ca și cea de pe Galaxy S4, primim în plus câteva funcții...

în aceste zile testam Samsung Galaxy Note 3, celebrul phablet de 5.7 inch lansat luna trecută la IFA și putem spune că suntem tare impresionați de cameră. Deși în mare camera e aceeași ca și cea de pe Galaxy S4, primim în plus câteva funcții pe care și posesorii de pe S4 le pot avea cu un port special.

Dezvoltatorii de la XDA au extras aplicația Camera de pe Note 3 și au portat-o pe Galaxy S4, rezultatul putând fi admirat mai jos. Printre altele acest soft aduce și funcția Surround Shot, adică varianta celor de la Samsung pentru o panoramă la 360 de grade. Aflați și că Note 3 e capabil de panorama la 60 de megapixeli, dar asta veți descoperi în video review peste câteva zile.

Revenind la portare, trebuie menționat că aplicația Camera funcționează OK pe Android 4.3 și pe Galaxy S4, fără vreun bug vizibil. Primim și funcția Golf Shot și sunt curios dacă e inclusă și modalitatea de captură low light specială de pe Note 3. Pentru a realiza această portare e nevoie de bootarea în custom recovery și instalare de acolo folosind fișierul zip obținut aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×