Google Își arată interesul pentru achiziționarea companiei Cyanogen

1.446 ori
<b>Google Își arată interesul pentru achiziționarea companiei Cyanogen</b>Potrivit unui raport sosit de curând din partea publicației The Information, aflăm că și cei de la Google se gândesc o posibilă achiziție a companiei Cyanogen, asta după ce anterior, mai precis în luna august, ni se aducea la cunoștiință...

Potrivit unui raport sosit de curând din partea publicației The Information, aflăm că și cei de la Google se gândesc o posibilă achiziție a companiei Cyanogen, asta după ce anterior, mai precis în luna august, ni se aducea la cunoștiință faptul că Microsoft, Yahoo, cât și alte companii au avut întâlniri cu oficialii Cyanogen.

Astfel, la rândul său Sundar Pichai, reprezentatul Google, a plănuit de curând o întâlnire cu cei de la Cyanogen Inc. pentru a-și arăta interesul pentru achiziționarea acestui startup ce a venit pe piață cu o soluție foarte populară pentru smartphone-urile ce rulează sistemul de operare Android.

Aflăm că cei de la Cyanogen Inc. doresc aproximativ 1 miliard de dolari din partea companiilor interesate pentru o achiziție ulterioară. Cu toate acestea, se pare că oficialii Cyanogen au refuzat oferta venită din partea Google, după cum și publicația mai sus menționată precizează. Rămâne de văzut în mâinile cărui gigant tech va ajunge CyanogenMod.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×