Google își ia măsuri de precauție în ceea ce privește design-ul lui Pixel 4; Iată cum va alege cel mai potrivit look pentru noul flagship

999 ori
<b>Google își ia măsuri de precauție în ceea ce privește design-ul lui Pixel 4; Iată cum va alege cel mai potrivit look pentru noul flagship</b>Cu toate că flagship-urile Pixel 3 și Pixel 3 XL au impresionat plăcut din punct de vedere hardware și mai ales în materie de captură foto, a existat un capitol la care aceste device-uri nu au stat la fel de bine - acela fiind design

Cu toate că flagship-urile Pixel 3 și Pixel 3 XL au impresionat plăcut din punct de vedere hardware și mai ales în materie de captură foto, a existat un capitol la care aceste device-uri nu au stat la fel de bine - acela fiind design. Dacă modelul mai mic era cât de cât okay, nu la fel se poate spune și despre varianta XL a cărui decupaj uriaș din ecran i-a făcut pe toți să strâmbe din nas, plus că mai aveam și o margine generoasă sub ecran.

Nu a fost deloc cea mai inspirată alegere Google în materie de design și pentru evitarea unei situații similare și în cazul modelelor succesor, descoperim astăzi că marele G are 3 echipe diferite de designeri ce lucrează independent la dezvoltarea noilor handset-uri mobile din seria Pixel 4.

Fiecare echipă va lucra separat și nu va comunica cu cealaltă, fiind chiar o competiție între acestea aparent. Google urmează a alege cel mai bun design din cele 3 propuse și se dorește evitarea situației de anul trecut când am avut probabil cel mai urât Pixel de până acum lansat pe piață.

Motivul principal este scăderea vânzărilor de terminale Pixel care a fost pusă și pe seama design-ului deloc atrăgător, scădere despre care și Google a vorbit de curând și despre care v-am povestit într-un editorial chiar aici. Un punct de plecare în drumul spre succes este design-ul și ar fi cazul ca în acest an să vedem un rival pe măsura arătoaselor Galaxy S10 și Huawei P30 Pro.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×