Google Pixel 4 se lasă admirat într-o randare nouă, bazată pe teaser-ul oficial sosit recent

1.159 ori
<b>Google Pixel 4 se lasă admirat într-o randare nouă, bazată pe teaser-ul oficial sosit recent</b>În ultimele zile Google a luat o decizie complet neașteptată, aceea de a confirma design-ul viitorului său flagship Pixel 4, asta după ce în mediul online și-au făcut apariția o mulțime de randări și concepte pentru device

În ultimele zile Google a luat o decizie complet neașteptată, aceea de a confirma design-ul viitorului său flagship Pixel 4, asta după ce în mediul online și-au făcut apariția o mulțime de randări și concepte pentru device. Modulul pătrat asociat camerei foto din spate este ceva cu care va trebui să ne obișnuim de dragul unor capturi foto deosebite după cum ne dau de înțeles leak-urile din ultima vreme.

Google Pixel 4

Folosindu-se de acel teaser oficial dezvăluit de către Google, nimeni altul decât celebrul PhoneDesigner revine astăzi cu o randare actualizată pentru Pixel 4, imagine pe care o puteți admira mai sus. Vedem aici partea din spate unde se află acel modul pătrat de cameră foto care include 2 senzori foto, un bliț LED și ceea ce pare a fi un telemetru laser pentru focalizare.

Aparent se renunță la abordarea dual-tone pentru panoul spate și acum avem o singură culoare, cu mențiunea că pătratul foto va fi negru pe orice variantă disponibilă. Artistul grafic își imaginează și zona frontală a lui Pixel 4, asta având în vedere desigur speculațiile ajunse în online.

După cum se poate remarca, Pixel 4 sosește cu muchii destul de înguste ale panoului frontal, bărbia fiind mai mică decât zona superioară unde Google a decis să ofere un setup selfie avansat și potrivit speculațiilor, un sistem de autentificare facială. Se renunță la orice fel de breton și este o alegere potrivită din punctul meu de vedere.

Poate avem și acel sistem de control prin gesturi despre care vă povesteam recent aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×