Google renunță complet la dezvoltarea de tablete; Pixel Slate nu va avea un succesor

Autor:  | Publicat în:  Google 518 ori
<b>Google renunță complet la dezvoltarea de tablete; Pixel Slate nu va avea un succesor</b>Undeva prin luna martie aflam faptul că Google făcea tăieri serioase din personalul zonei de tablete și laptop-uri ca acum să aflăm că gigantul a renunțat complet la dezvoltarea de noi tablete. Ce înseamnă asta este că

Undeva prin luna martie aflam faptul că Google făcea tăieri serioase din personalul zonei de tablete și laptop-uri ca acum să aflăm că gigantul a renunțat complet la dezvoltarea de noi tablete. Ce înseamnă asta este că modelul Pixel Slate prezentat anul trecut alături de Pixel 3 nu va avea un succesor și nici nu vom mai vedea alte dispozitive din această categorie pe viitor.

Google

Descoperim că cele două tablete care se aflau în dezvoltare la Google au fost anulate pe parcursul acestei săptămâni odată, renunțându-se definitiv la acest segment de produse. Rick Osterloh (Google SVP Device-uri și Servicii) a confirmat această informație, declarând totuși că acele colaborări cu firme 3rd party vor continua, Chrome OS urmând a fi integrat pe tabletele altor companii.

Această decizie a celor de la Google nu este o surpriză totuși, ținând cont de declinul tabletelor pe piață și de faptul că Pixel Slate nu a rupt gura târgului așa cum se dorea. Cine știe, poate Google va reveni în acest segment odată cu schimbarea formatului pe viitor. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×