Google Își impune un nou CEO la Motorola: Dennis Woodside

810 ori
<b>Google Își impune un nou CEO la Motorola: Dennis Woodside</b>Dacă vreți o comparație forțată Google face cu Motorola ce a făcut Microsoft cu Nokia: își pune un om în vârful conducerii companiei, pentru a o avea mai aproape. Evident, Microsoft nu a cumpărat Nokia (încă), în vreme ce Google deține...

Dacă vreți o comparație forțată Google face cu Motorola ce a făcut Microsoft cu Nokia: își pune un om în vârful conducerii companiei, pentru a o avea mai aproape. Evident, Microsoft nu a cumpărat Nokia (încă), în vreme ce Google deține Motorola Mobility. Aflați că Denis Woodside, de la Google va fi numit drept înlocuitorul lui Sanjay Jha, CEO Motorola.

Informațiile vin direct de la Bloomberg, deci sunt solide. Au existat și zvonuri că Google l-ar lua în calcul pe Nikesh Arora penru acest post, după ce achiziția Motorola se încheie. Woodside este angajat Google de mulți ani, fiind alături de companie încă din 2003 și având poziții de Director al Operațiunilor Business, Director al Piețelor Emergente, Director și Vicepreședinte al Google UK, Președinte al Google Americas și Senior Vicepreședinte Google. Cea mai recentă ispravă a lui Woodside este implicarea sa în fuziunea Moto - Google, sub comanda directă a lui Larry Page.

Trebuie să recunosc că în ultimii ani Motorola a cunoscut o ușoară ascensiune, asta după câțiva ani când a fost aproape de faliment și a fost apoi salvată de sosirea lui Android. Totuși, după câteva modele Droid impresionante și originale și poate și un Atrix sau două, gigantul american pare că s-a plafonat, cel mai bun exemplu fiind tabletele Xyboard/Xoom 2 și rudele lui Droid RAZR. Poate că noul CEO va fi mai inspirat, dar un lucru nu aș vrea să îl schimbe Motorola, sincer să fiu: advertisingul lor. Seria Droid a avut parte de cele mai bune reclame pe care le-am văzut vreodată pentru telefoane mobile.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×