Teaser ASUS pentru o tabletă ce va fi prezentată la MWC 2012

1.071 ori
<b>Teaser ASUS pentru o tabletă ce va fi prezentată la MWC 2012</b>ASUS a postat un alt clip de tip teaser pe canalul său oficial de YouTube. Ieri oferiseră un al clip vis-a-vis de ASUS Padfone ce va avea abilitatea de a se transforma la nevoie din smartphone în tabletă sau în netbook. &nbsp; Teaserul privind...

ASUS a postat un alt clip de tip teaser pe canalul său oficial de YouTube. Ieri oferiseră un al clip vis-a-vis de ASUS Padfone ce va avea abilitatea de a se transforma la nevoie din smartphone în tabletă sau în netbook.

Teaserul privind tableta durează doar 15 secunde și se vede un display cu o profunzime considerabilă. Poate fi vorba de noua tabletă ASUS Transformer Prime ce aduce un display de 10.1 inch cu rezoluție 1080p sau 1920x1080 pixeli. Codul său de produs este TF700T. Spatele tabletei va fi redesenat pentru a nu mai fi înregistrate probleme privind semnalul GPS sau Wi-Fi ca la unele modele actuale ale Transformer Prime.

Această tabletă cu display la 1080p este așteptată a fi lansată în Q2 2012 cu un preț situat sub 700 de dolari. Mai multe detalii vor sosi la MWC Barcelona 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×