Steve Ballmer sustine solutiile cloud, adio medii de stocare?

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 949 ori
<b>Steve Ballmer sustine solutiile cloud, adio medii de stocare?</b>In vreme ce Google promoveaza intensiv solutiile cloud si Apple pare a proceda la fel, Microsoft se apropie de abia acum de aceasta tehnologie, sustinuta de catre CEO-ul sau, Steve Ballmer. Oficialul companiei din Redmond a tinut un discurs la...

In vreme ce Google promoveaza intensiv solutiile cloud si Apple pare a proceda la fel, Microsoft se apropie de abia acum de aceasta tehnologie, sustinuta de catre CEO-ul sau, Steve Ballmer. Oficialul companiei din Redmond a tinut un discurs la Universitatea din Washington, vorbind despre strategia Microsoft de a "muta" totul in solutiile cloud.

Mutarea ar putea fi una inspirata, mai ales daca avem in vedere ca in acest moment Outlook nu se sincronizeaza cu live mail sau cu myphone. Cei de la Techcrunch au pus mana pe un email trimis de Ballmer angajatilor sai, in care este exprimata orientarea catre noua tehnologie. Printre avantajele solutiilor de tip cloud sunt enumerate si cresterea interactiunilor sociale si profesionale, crearea de oportunitati si responsabilitati, crearea unor terminale mai bine dotate si a unor servere mai avansate.

CEO-ul mai mentioneaza, in aceeasi scrisoare ca la ora actuala toate produsele Microsoft au implementat suport pentru o solutie cloud. Ballmer tine cont si de faptul ca are competitori puternici in acest segment, cu o experienta de ani buni in domeniu, fiind vorba cel mai probabil de Google si suita tip Office pe care ei o ofera via cloud.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×