Joc de pescuit pe mobil: prinzi unul, primesti unul acasa

2.708 ori
<b>Joc de pescuit pe mobil: prinzi unul, primesti unul acasa</b>Unde altundeva in lume am putea vedea aceasta initiativa decat in Japonia? Un nou joc virtual de pescuit este acum disponibil pe telefoanele japonezilor, iar performantele la acesta sunt rasplatite cu pesti reali. Jocul este disponibil in regiunea vestica...

Unde altundeva in lume am putea vedea aceasta initiativa decat in Japonia? Un nou joc virtual de pescuit este acum disponibil pe telefoanele japonezilor, iar performantele la acesta sunt rasplatite cu pesti reali.

Jocul este disponibil in regiunea vestica a Japoniei si amesteca virtualul cu realul. Astfel, competitorii care prind un peste, primesc exact aceeasi specie acasa, prin intermediul livrarii unei companii de produse marine. ippon Zuri nu este o clona japoneza a lui iPhone, ci numele jocului, care inseamna "pescuit cu lanseta si undita". Acesta va fi disponibil pentru abonatii DoCoMo din orasul Fukuoka si a fost creat de catre compania locala FIT.

Aceasta a facut echipa cu un distribuitor local de peste, iar gamerii vor plati 1000 de yeni, adica sub 10 dolari pentru 3 jocuri. In cadrul sesiunii de gaming, pescarii virtuali vor momi pestii cu diferite tipuri de mancare, de la alge la rame, sperand sa prinda captura cea mare. Dupa ce a prins pestele, gamerul va trebui sa treaca de un slot machine, iar daca el nimereste 3 numere identice, abia atunci pestele este tras la mal si este contactat distribuitorul de pesti. Iata cum puteti pregati un bors pescaresc doar printr-un joc pe telefonul mobil! Primim ceva si pentru Sudoku pe telefon?

Aplicatia este diponibila la adresa: 1turi.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×