Google lansează "Place for Business", aplicație de iPhone pentru administrarea afacerilor

947 ori
<b>Google lansează "Place for Business", aplicație de iPhone pentru administrarea afacerilor</b>Google a anunțat de curând lansarea unei noi aplicații pentru iPhone și iPod Touch, numită Places for Business. Softul e asociat unui serviciu Google care le permite posesorilor de firme să își administreze prezența în serviciile Google. &nbsp;...

Google a anunțat de curând lansarea unei noi aplicații pentru iPhone și iPod Touch, numită Places for Business. Softul e asociat unui serviciu Google care le permite posesorilor de firme să își administreze prezența în serviciile Google.

E vorba despre Google Search, Maps, Google+ și altele. Utilizatorii aplicațiilor își pot verifica statutul și popularitatea firmei direct de pe telefon, își pot actualiza informațiile legate de afacerea lor, precum ora la care se deschide firma, adresa, informații de contact și descrierea. Veți putea posta fotografii arătoase cu firma voastră pe pagina de Google+ locală și urmări traficul web dus către site-ul firmei.

Există și posibilitatea de a administra mai multe firme din aplicație și cel mai important lucru de menționat este că aplicația este gratuită. O puteți descărca de aici și e interesant să vedem cum companiile de tot soiul încep să aibă o prezență tot mai mare pe Google+, semn că nu doar prezența pe Facebook contează în ziua de azi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×