Nokia pregătește ceva nou pentru un anunț pe 24 aprilie; Indicii cu privire la un terminal QWERTY deocamdată!

1.254 ori
<b>Nokia pregătește ceva nou pentru un anunț pe 24 aprilie; Indicii cu privire la un terminal QWERTY deocamdată!</b>Nokia a început să posteze teasere cu privire la un anunț pe care îl va face pe 24 aprilie, la ora locală a României 10.00. în imaginea de mai jos observăm ceea ce pare a fi un telefon cu tastatura QWERTY, deja un format inedit în ziua de azi....

Nokia a început să posteze teasere cu privire la un anunț pe care îl va face pe 24 aprilie, la ora locală a României 10.00. în imaginea de mai jos observăm ceea ce pare a fi un telefon cu tastatura QWERTY, deja un format inedit în ziua de azi.

Handsetul pare destul de pătrățos și dacă mă întrebați pe mine e fie vorba de un model Asha, fie vorba de un terminal Windows Phone cu funcții de socializare. Există întotdeauna acea perspectivă a unui nou telefon gaming N-Gage, pe care cred că îl așteptam de 10 ani sau mai bine. Se pare că Nokia nu are răbdare până la evenimentul BUILD din iunie pentru a anunța noi produse, eventual unele bazate pe Windows Phone Blue.

E posibil ca în cadrul evenimentului să îl vedem și pe atât de des fotografiatul Nokia Lumia 928, care a tot ajuns pe web via @evleaks în ultima vreme. El este practic un Nokia Lumia 920 cu câteva mici modificări de design. Rămâne de văzut, dar un lucru e sigur: Nokia ne-a stârnit interesul cu o tastatură QWERTY, ceea ce puține companii pot face în ziua de azi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×