Nokia pregătește ceva nou pentru un anunț pe 24 aprilie; Indicii cu privire la un terminal QWERTY deocamdată!

1.237 ori
<b>Nokia pregătește ceva nou pentru un anunț pe 24 aprilie; Indicii cu privire la un terminal QWERTY deocamdată!</b>Nokia a început să posteze teasere cu privire la un anunț pe care îl va face pe 24 aprilie, la ora locală a României 10.00. în imaginea de mai jos observăm ceea ce pare a fi un telefon cu tastatura QWERTY, deja un format inedit în ziua de azi....

Nokia a început să posteze teasere cu privire la un anunț pe care îl va face pe 24 aprilie, la ora locală a României 10.00. în imaginea de mai jos observăm ceea ce pare a fi un telefon cu tastatura QWERTY, deja un format inedit în ziua de azi.

Handsetul pare destul de pătrățos și dacă mă întrebați pe mine e fie vorba de un model Asha, fie vorba de un terminal Windows Phone cu funcții de socializare. Există întotdeauna acea perspectivă a unui nou telefon gaming N-Gage, pe care cred că îl așteptam de 10 ani sau mai bine. Se pare că Nokia nu are răbdare până la evenimentul BUILD din iunie pentru a anunța noi produse, eventual unele bazate pe Windows Phone Blue.

E posibil ca în cadrul evenimentului să îl vedem și pe atât de des fotografiatul Nokia Lumia 928, care a tot ajuns pe web via @evleaks în ultima vreme. El este practic un Nokia Lumia 920 cu câteva mici modificări de design. Rămâne de văzut, dar un lucru e sigur: Nokia ne-a stârnit interesul cu o tastatură QWERTY, ceea ce puține companii pot face în ziua de azi.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×