Senzații tari cu Durex, lenjeria intimă și o aplicație iPhone!

2.045 ori
<b>Senzații tari cu Durex, lenjeria intimă și o aplicație iPhone!</b>Durex&nbsp;are o gamă interesantă de accesorii... vestimentare să le zicem, numită Fundawear. Să vă explic conceptul: e vorba despre lenjerie intimă care integrează o serie de senzori și sisteme de transmis impulsuri, controlate direct de pe...

Durex are o gamă interesantă de accesorii... vestimentare să le zicem, numită Fundawear. Să vă explic conceptul: e vorba despre lenjerie intimă care integrează o serie de senzori și sisteme de transmis impulsuri, controlate direct de pe telefonul mobil.

Printr-o aplicație specială veți putea reproduce senzația unei atingeri umane dar prin intermediul mecanismului integrat în lenjerie. E vorba despre actuatori, cam același sistem pe care îl găsiți și la ușorul feedback haptic de pe telefoane. Ideea este originală și inedită și vedeți în clipul de mai jos cum doi tineri se distrează de minune cu această tehnologie.

Puteți controla pe zone senzațiile oferite de respectivele articole vestimentare și asta doar atingând ecranul în zonele reprezentate virtual. Poate părea înspăimântător ca tehnologia a ajuns aici, mai ales pentru cei care prefera contactul față în față, dar acesta este doar începutul dacă mă întrebați pe mine. La urma urmei în Japonia există de ani buni posibilitatea de a trimite senzația unui sărut via telefon, handsetul replicând senzația pentru primitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×