Google lansează smartphone-ul LG Nexus 4, tabletele Nexus 7 de 32 GB cu 3G și Samsung Nexus 10

Autor:  | Publicat în:  Google 3.098 ori
<b>Google lansează smartphone-ul LG Nexus 4, tabletele Nexus 7 de 32 GB cu 3G și Samsung Nexus 10</b>Google trage tare și chiar dacă uraganul Sandy le-a stricat planurile vis-a-vis de un eveniment de lansare din New York programat să se desfășoare chiar astăzi. Cele trei arme ale lui Google fac parte din seria Nexus care s-a îmbogățit cu trei...

Google trage tare și chiar dacă uraganul Sandy le-a stricat planurile vis-a-vis de un eveniment de lansare din New York programat să se desfășoare chiar astăzi. Cele trei arme ale lui Google fac parte din seria Nexus care s-a îmbogățit cu trei modele care mai de care mai interesant.

a. LG Nexus 4

Telefonul quad-core așteptat de ceva timp și s-au respectat toate specificațiile ajunse pe web. Până la urmă nu sunt mai multe telefoane în seria Nexus ci unul singur făcut împreună cu compania sud-coreeană. Specificațiile sale sunt bine puse la punct: display preluat de pe LG Optimus G de 4.7 inch cu rezoluție 1280x768 pixeli, procesorul Qualcomm Snapdragon S4 Pro la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 8 sau 16 GB ca spațiu de stocare și fără microSD slot. Rulează Android 4.2 Jelly Bean, cameră de 8 Megapixeli cu o opțiune numită Photo Sphere ce în esență funcționează ca și panorama doar că preia imaginile de pe mai multe direcții.

Se adaugă o baterie de 2100 mAh, 139 gr. și 9.1 mm grosime. Integrează și wireless charging, NFC. Prețurile pentru LG Nexus 4:

  • LG Nexus 4 de 8 GB - 299 dolari;
  • LG Nexus 4 de 16 GB - 349 dolari.

Disponibil din 13 noiembrie în SUA, Marea Britanie, Australia, Franța, Germania, Spania, Canada. Va costa 199 dolari la operatorul T-Mobile cu abonament pe doi ani de zile, s-ar putea să vedem LG Nexus 4 prin Cosmote. Mai multe detalii la momentul potrivit.

Nexus 7

b. Google Nexus 7 3G

Tableta Nexus 7 vă este cunoscută, a primit numeroase review-uri pozitive. Specificațiile hardware: display de 7 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli, procesor quad-core Tegra 3 la 1.3 GHz, 1 GB RAM, Wi-Fi, bluetooth, jack de 3.5 mm, cea mai nouă versiune software a Android, baterie de 4325 mAh.

Dispare versiunea cu 8 GB la 199 dolari și cea de 16 GB ajunge a fi poziționată la acest cost, versiune de 32 GB cu Wi-Fi la 249 dolari și cea cu Wi-Fi și 3G la 299 dolari. Aceasta din urmă va fi disponibilă din 13 noiembrie în următoarele state: SUA, Marea Britanie, Australia, Franța, Germania, Spania, Canada. Visul multora de a avea o tabletă de Nexus 7 cu 3G și spațiu de stocare mai mare a fost îndeplinit, iar prețul rămâne sub cel al iPad mini de 16 GB cu Wi-Fi de 329 dolari.

Samsung Nexus 10

c. Samsung Google Nexus 10

O tabletă care din perspectiva display-ului va lupta de la egal și cu iPad, s-ar putea să fie și una dintre cele mai bune tablete Android de 10 inch din piață. Aduce un display de 10.1 inch cu rezoluție 2560x1600 pixeli, procesor Exynos dual-core la 1.7 GHz bazat pe ARM Cortex A15, Mali-T604 ca și GPU, Android 4.2 Jelly Bean, se spune că bateria ar fi capabilă să ofere 9h autonomie.

Samsung Nexus 10 spate

Există un element comun ce leagă aceste trei device-uri: Android 4.2 Jelly Bean. Observați că nu se trece la un alt indicativ, avem un update față de 4.1.2 Jelly Bean. Camera foto primește un nou efect numit Photo spere, un nou Google Play cu deschidere spre mai multe țări, posibilitatea de a conecta telefonul sau tableta direct la un HDTV compatibil.

Din 13 noiembrie se va putea achiziționa muzică prin Google Play în Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Spania. Sunt și peste 20.000 de cântece oferite gratuit, fără niciun cost.

Avem și un clip video:

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×