LG Nexus 4 anunțat oficial, vine pe 13 noiembrie, are preț de 299 de dolari

Autor:  | Publicat în:  LG 1.814 ori
<b>LG Nexus 4 anunțat oficial, vine pe 13 noiembrie, are preț de 299 de dolari</b>Google a luat o decizie spontană de a anunța până la urma produsele destinate evenimentului anulat de azi, astfel că am aflat în sfârșit la nivel oficial ce ne rezervă LG Nexus 4, tableta Nexus 10 și Android 4.2. LG Nexus 4 fusese deja analizat...

Google a luat o decizie spontană de a anunța până la urma produsele destinate evenimentului anulat de azi, astfel că am aflat în sfârșit la nivel oficial ce ne rezervă LG Nexus 4, tableta Nexus 10 și Android 4.2. LG Nexus 4 fusese deja analizat în detaliu și primise și un review în Rusia, plus foarte multe scăpări. Hai să aflăm acum oficial ce aduce noul Google Phone.

Nexus 4 va sosi în două variante, una de 8 GB cu preț de 299 dolari și una de 16 GB cu pre de 349 dolari. Terminalul nu dispune de slot pentru carduri SD și se pare că va debuta întâi în Marea Britanie, SUA, Germania, Franța, Spania și Australia, începând cu 13 noiembrie. Nexus 4 este un telefon pentaband HSPA+, care se va lansa în parteneriat cu T-Mobile. Din păcate acest device nu dispune și de LTE, din câte am înțeles, aspect regretat de cei care doresc conectivitate la viteze mari.

Specificațiile sale le cunoașteți deja și toate zvonurile au fost confirmate. Avem la dispoziție un procesor quad core Qualcomm Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz, Android 4.2 ca OS și un display de 4.7 inch, un True HD IPS plus cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli. Alte dotări includ 2 GB RAM, o cameră de 8 megapixeli în spate și una de 1.3 megapixeli în partea frontală, iar sub carcasa o baterie de 2100 mAh, care oferă 15.3 ore de convorbiri. Telefonul măsoară 9.1 mm în grosime, cântărește 139 de grame și dispune de încărcare wireless și NFC.

Așteptăm acum și în România acest model, care va ajunge la noi probabil undeva la finalul lui noiembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×