Google lanseaza un serviciu pentru planificarea campaniilor de reclame online

Autor:  | Publicat în:  Google 1.177 ori
<b>Google lanseaza un serviciu pentru planificarea campaniilor de reclame online</b>Google vrea sa simplifice procesul de marketing, in special pentru cei care doresc sa aleaga site-uri potrivite pentru a afisa reclamele lor, astfel ca gigantul cautarii web va lansa un nou serviciu cu numele de Ad Planner . New York Times a dezvaluit...

Google vrea sa simplifice procesul de marketing, in special pentru cei care doresc sa aleaga site-uri potrivite pentru a afisa reclamele lor, astfel ca gigantul cautarii web va lansa un nou serviciu cu numele de Ad Planner .

New York Times a dezvaluit aceasta lansare ieri, iar serviciul este adresat mai degraba agentiilor de advertising, cu accent pe media planneri, al caror job este plasarea reclamelor clientilor pe Web. Introducand datele publicului tinta in Ad Planner, media plannerii vor beneficia de o lista de site-uri care se vor dovedi utile in procesul de marketing.

Nivelul de detaliere poate creste, pentru a afla ce este specific unui public tinta si ce fel de cautari duc la acel site, plus statistici pentru site-urile pe care aveti deja reclame. Informatiile din Ad Planner pot fi exportate in format .csv in aplicatii spreadsheet sau chiar in Google DoubleClick MediaVisor, un alt soft de management al campaniilor publicitare.

Cei interesati de utilizarea lui Ad Planner trebuie sa faca o cerere catre Google aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×