Palm anunta smartphone-ul Centro, acum deblocat si cu Google Maps

1.271 ori
<b>Palm anunta smartphone-ul Centro, acum deblocat si cu Google Maps</b>Smartphone-ul Palm Centro este acum disponibil pentru publicul din SUA "la liber", cu suport pentru Google Maps si functia My Location. Aceasta din urma ofera utilizatorilor acces mai rapid la hartile locale si indicatii despre trafic. Modelul Centro...

Smartphone-ul Palm Centro este acum disponibil pentru publicul din SUA "la liber", cu suport pentru Google Maps si functia My Location. Aceasta din urma ofera utilizatorilor acces mai rapid la hartile locale si indicatii despre trafic.

Modelul Centro deblocat pastreaza designul modern si compact al smartphone-ului si soseste cu o carcasa alba cu accente gri. Acest Palm ofera utilizatorilor mai multe modalitati de a fi in contact cu familia si prietenii, folosind servicii voce, mesaje text, email sau Webul. Google Maps si My Location aproximeaza pozitionarea pe harta a utilizatorilor, care pot afla acum exact unde sunt si ce puncte de reper pot folosi.

Pe langa functia My Location, Google Maps ofera informatii despre conditiile de trafic in peste 30 de zone metropolitane din SUA si informatii partiale despre restul zonelor. Aceeasi aplicatie Google va ghida utilizatorul prin trafic, evitand blocajele si ambuteiajele, pastrand in memorie destinatiile preferate si rutele ideale. De asemenea, veti beneficia de abilitatea de a scana si de a face drag & drop cu hartile din Google Maps folosind touchscreenul lui Centro, pentru o experienta similara cu cea desktop.

Palm Centro este disponibil "la liber" la pretul de 299 de dolari aici, iar Google Maps cu My Location este disponibil gratuit aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×