Google lanseaza versiunea mobila Gmail 1.5

Autor:  | Publicat în:  Google 947 ori
<b>Google lanseaza versiunea mobila Gmail 1.5</b>Google tocmai a lansat o versiunea updatata a aplicatiei java Gmail pentru telefoanele mobile. Noua versiune va permite accesarea cu o mai mare usurinta a listei de contacte, consolidand pozitionarea softului in preferintele publicului. De asemenea noua...

Google tocmai a lansat o versiunea updatata a aplicatiei java Gmail pentru telefoanele mobile. Noua versiune va permite accesarea cu o mai mare usurinta a listei de contacte, consolidand pozitionarea softului in preferintele publicului.

De asemenea noua versiune va va permite sa sunati prietenii, pe cei dragi sau asociatii de afaceri direct din Gmail. Varianta 1.5 va oferi sansa utilizatorului de a efectua o cautare la nivelul mailului sau, iar setarile vor fi acum mai usor de configurat in cadrul Gmail. O veste buna este si reducerea consumului de banda, avand in vedere ca versiunea 1.5 va va arata exact cata banda consuma atunci cand incarca anumite continuturi si date.

O problema deja intalnita la acest update este reclama "trimis de pe Gmail pe mobil" plasata la finalul fiecarui mesaj trimis. Totusi acest promo poate fi dezactivat din setarile softului, deci problema poate fi rezolvata usor. Gmail Mobile, versiunea 1.5 este disponibil in limba engleza, deocamdata si nu este compatibil cu alte aplicatii Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×