Google Latitude, acum sub formă de aplicație pe iOS, disponibilă În App Store

Autor:  | Publicat în:  Google 1.265 ori
<b>Google Latitude, acum sub formă de aplicație pe iOS, disponibilă În App Store</b>Dacă Google Latitude nu a făcut prea multe valuri sub formă de de serviciu de socializare bazat pe locație, iată că sub formă de aplicație iOS produsul ar putea avea mai mult succes. Vă reamintim că Latitude este folosit pentru a împărtăși...

Dacă Google Latitude nu a făcut prea multe valuri sub formă de de serviciu de socializare bazat pe locație, iată că sub formă de aplicație iOS produsul ar putea avea mai mult succes. Vă reamintim că Latitude este folosit pentru a împărtăși locul unde vă aflați într-un moment anume cu prietenii și cunoștiințele.

Google a lansat o nouă aplicație Latitude pentru iOS, una care nu ne impresionează prea mult și nu ne îmbie să o folosim în detrimentul variantei sale web. Gigantul motoarelor de căutare explorează încă opțiunile disponibile pe piața de socializare, dominată autoritar de către Facebook și suntem destul de siguri că odată ce va lansa un serviciu de socializare decent, Latitude va fi încorporat în el.

Tot ceea ce face produsul Google acum este împărtășească locația, fără alte funcții utile și menționăm că aplicația iOS suportă update-uri în fundal, asta dacă doriți să micșorați durata de viață a bateriei de pe iPhone, în vreme ce toți amicii știu unde vă aflați. Puteți descărca aplicația de aici dacă vă tentează și aflați că ea este compatibilă cu iPhone 4, iPhone 3GS, iPad și iPod touch (generația a treia și a patra).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×