Nokia E7 sosește În magazinele europene la Începutul lui 2011 (Video)

5.711 ori
<b>Nokia E7 sosește În magazinele europene la Începutul lui 2011 (Video)</b>Cunoscut drept o rudă apropiată a lui Nokia N8, modelul E7 a fost recent confirmat pentru debutul în Europa începând cu luna ianuarie a anului viitor. Handsetul va sosi în oferta operatorului britanic Three UK, care va pune în vânzare acest...

Cunoscut drept o rudă apropiată a lui Nokia N8, modelul E7 a fost recent confirmat pentru debutul în Europa începând cu luna ianuarie a anului viitor. Handsetul va sosi în oferta operatorului britanic Three UK, care va pune în vânzare acest smartphone la un preț neanunțat încă.

Speculațiile afirmă că terminalul ar putea fi disponibil gratuit cu abonament pe 2 ani, cu aceleași prețuri și tarife aplicate lui N8 la momentul lansării. După cum spuneam, Nokia E7 este practic o versiune îmbunătățită a lui N8, asta în afară de cameră, care include un senzor de 8MP în locul celui de 12MP.

în rest, smartphone-ul oferă specificații atractive, de la GPS cu Ovi Maps gratuit, până la HSDPA, WiFi, un display touch de mari dimensiuni (4 inch, ClearBlack AMOLED), captura video HD și Symbian^3. Până ce handsetul va fi lansat, Brandon de la Three UK face o scurtă prezentare în clipul de mai jos și trebuie să menționăm că l-am văzut pe E7 și pe Amazon, la prețul de 679 USD, dar stocul este epuizat deocamdată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×