Google Latitude permite acum utilizatorilor sa isi publice locatia pe Gmail chat si pe blog

Autor:  | Publicat în:  Google 1.559 ori
<b>Google Latitude permite acum utilizatorilor sa isi publice locatia pe Gmail chat si pe blog</b>Google tocmai a lansat 2 noi aplicatii integrate in Google Latitude, o optiune inclusa in Google Maps, care va permite sa va informati prietenii in legatura cu locul in care va aflati, in functie de coordonatele telefonului (prin GPS, spre exemplu). Cele...

Google tocmai a lansat 2 noi aplicatii integrate in Google Latitude, o optiune inclusa in Google Maps, care va permite sa va informati prietenii in legatura cu locul in care va aflati, in functie de coordonatele telefonului (prin GPS, spre exemplu). Cele 2 noi aplicatii sunt Google Talk Location Status si Google Public Location Badge.

Google Talk Location Status permite updatarea automata a statusului serviciului de chat Google Talk sau a chatului din Gmail, care va afisa pozitia dumneavoastra pe harta. Aplicatia va updata automat statusul, in functie de orasul in care va aflati, astfel ca toate persoanele cu care va aflati in contact vor cunoaste locul in care calatoriti.

Google Public Location Badge va permite sa va afisati locatia din Latitude pe blog sau pe site-ul dumneavoastra, tot cu ajutorul telefonului mobil. Puteti alege sa afisati doar orasul in care va aflati, sau ca acesta sa fie detectat si afisat automat, folosind GPS-ul, conexiunea WiFi sau triangularea in functie de releele de telefonie.

[Via: Techcrunch.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×