Amazon Kindle Fire da lovitura: cele mai mari vânzări pe Best Buy și Amazon! iPad-ul este depășit!

1.079 ori
<b>Amazon Kindle Fire da lovitura: cele mai mari vânzări pe Best Buy și Amazon! iPad-ul este depășit!</b>Black Friday pare a fi fost o perioadă fructuoasă pentru tableta Amazon Kindle Fire și un barometru pentru preferințele publicului când vine vorba de tablete. Cel puțin în SUA Amazon Kindle Fire domina vânzările la retailerii online, așa afirmă...

Black Friday pare a fi fost o perioadă fructuoasă pentru tableta Amazon Kindle Fire și un barometru pentru preferințele publicului când vine vorba de tablete. Cel puțin în SUA Amazon Kindle Fire domina vânzările la retailerii online, așa afirmă BestBuy.com, iar pe Amazon tableta este trecută tot la capitolul best seller.

Device-ul costă 200 de dolari în State, iar el a sosit și în România, având parte de recenzia noastră aici. La noi prețul este mai piperat, în jurul valorii de 1100 de lei, dar totuși rămâne sub valoarea medie a majorității tabletelor Android de pe piață. în plus, se lucrează intensiv la dezvoltarea unui ROM cu Honeycomb sau Ice cream Sandwich pentru această tabletă, care ar întregi experiența de pe terminalul celor de la Amazon.

Sunt sigur că în acest ritm Amazon Kindle Fire va ajunge în doar câteva luni cea mai populară tableta Android și va putea să muște serios din cota de piață a lui iPad. Mai important în acest moment este că Fire a depășit iPad în topurile de vânzări de la Best Buy și Amazon, cel puțin în perioada lui Black Friday... Oare ce se va întâmpla de Crăciun?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×