Google Maps for Android vine cu indicatii pentru biciclisti, alte functii noi

Autor:  | Publicat în:  Google 1.425 ori
<b>Google Maps for Android vine cu indicatii pentru biciclisti, alte functii noi</b>Google Maps for Android a ajuns recent la versiunea 4.2, primind cateva functii noi, foarte utile atat pentru soferi, cat si pentru biciclisti. Functia "bike directions" exista deja in varianta desktop a lui Google Maps si iat-o acum si in versiunea...

Google Maps for Android a ajuns recent la versiunea 4.2, primind cateva functii noi, foarte utile atat pentru soferi, cat si pentru biciclisti. Functia "bike directions" exista deja in varianta desktop a lui Google Maps si iat-o acum si in versiunea mobila, permitand utilizatorului sa vizualizeze rutele ideale ale unei persoane care alege vehiculul cu 2 roti in locul celui cu 4.

Harta va afisa acum un layer Bycicling, care include doar trasee destinate biciclistilor, subliniate cu verde. Hartile vor fi afisate in format 3D, astfel ca va veti da seama daca e cazul sa evitati un deal prea abrupt pentru bicicleta dumneavoastra. Google Maps for Android vine si cu functia Navigation shortcut, care permite selectarea unei destinatii si pornirea la drum in doar 2 tap-uri pe ecran.

Google Maps Android

Va trebui doar sa selectati iconul "Navigation" in app launcher-ul de pe telefon pentru a beneficia de optiunea de selectare a destinatiei. Apoi, fie veti dicta destinatia prin viu grai, veti alege unul dintre contacte, un loc preferat de  pe harta sau o destinatie recent vizitata. O alta functie interesanta este cea de Sharing, care va va permite sa trimiteti celor apropiati adresa, numarul de telefon sau traseul catre un anumit reper.

Veti putea accesa optiunea de sharing dupa ce veti selecta un punct pe harta si veti putea trimite informatii via email, SMS sau prin Google Buzz, Facebook sau Twitter. Toate acestea sunt disponibile in Google Maps for Android, pe terminalele ce ruleaza versiunea 1.6+ a OS-ului.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×