Bing Navigation, prezentat in actiune (Video)

1.780 ori
<b>Bing Navigation, prezentat in actiune (Video)</b>O noua aplicatie Bing for Windows Mobile a fost lansata ieri, ea avand functii navigationale si fiind testata de catre cei de la Pocketnow, care s-au declarat multumiti de acest software. Aplicatia Bing vine si cu o pagina Home cu design nou, dar cea mai...

O noua aplicatie Bing for Windows Mobile a fost lansata ieri, ea avand functii navigationale si fiind testata de catre cei de la Pocketnow, care s-au declarat multumiti de acest software. Aplicatia Bing vine si cu o pagina Home cu design nou, dar cea mai importanta functie este navigarea turn-by-turn, suportata pe telefoanele Windows 6.x.

Bing Maps isi face treaba excelent si vine cu un buton "Navigate", care odata apasat, va permite calcularea rutei pana la destinatia dorita, ghidand apoi utilizatorul catre reper. Veti putea alege cea mai scurta si rapida ruta, sau sa evitati traficul si veti beneficia de o lista de indicatii, sageti si alerte.

Printre telefoanele cu care este compatibil softul se numara HTC HD2, HTC Touch Diamond 2, HTC Touch HD, HTC Touch Pro, HTC Touch Pro 2, Samsung Omnia II si alte cateva modele. Bing for Windows Mobile a ajuns la versiunea 5.1, cu mentiunea ca aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de aici. Iata si un clip video cu Bing Navigation in actiune:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×