Google Maps for Mobile 4.1, acum si in versiunea pentru Android (Download aplicatie)

2.317 ori
<b>Google Maps for Mobile 4.1, acum si in versiunea pentru Android (Download aplicatie)</b>Cei de la HTC Club ne informeaza ca Google a anuntat recent versiunea 4.1 a faimoasei aplicatii Google Maps, in varianta pentru Android. HTC Club ne pune la dispozitie si un link de download, dupa cum puteti vedea aici, cu mentiunea ca aplicatia nu este...

Cei de la HTC Club ne informeaza ca Google a anuntat recent versiunea 4.1 a faimoasei aplicatii Google Maps, in varianta pentru Android. HTC Club ne pune la dispozitie si un link de download, dupa cum puteti vedea aici, cu mentiunea ca aplicatia nu este inca disponibila in Android Market.

Versiunea 4.1 soseste cu un design inovator, widgetul Latitude incorporat in meniul Home si suport pentru multicont Google. De asemenea, aflam ca in aceasta varianta de Google Maps s-a renuntat la tab-uri, toata informatia fiind afisata pe o singura pagina. Va trebui pur si simplu sa apasati pe noile butoane, pentru a vizualiza o locatie pe harta, pentru a obtine o ruta catre un anumit reper, sau pentru a vizualiza acel loc cu Street View.

Google Buzz este si el integrat, iar Google Maps 4.1 for Android vine cu functia Live Wallpaper, care transforma telefoanele Android cu OS 2.1 (sau mai nou) intr-un soi de  harta in timp real, cu update-uri constante pe ecranul Home. Mai multe detalii aflati de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×