Google Maps 4.1, in varianta Android vine cu numeroase imbunatatiri

1.855 ori
<b>Google Maps 4.1, in varianta Android vine cu numeroase imbunatatiri</b>Google a lansat recent varianta 4.1 a clientului sau Maps pentru Android, dupa ce oferise publicului ultimele 2 versiuni ale softului (3.4 si 4.0) in doar cateva zile, luna trecuta. Ce e diferit in 4.1? Pentru inceput, un meniu cu design diferit va afisa...

Google a lansat recent varianta 4.1 a clientului sau Maps pentru Android, dupa ce oferise publicului ultimele 2 versiuni ale softului (3.4 si 4.0) in doar cateva zile, luna trecuta.

Ce e diferit in 4.1? Pentru inceput, un meniu cu design diferit va afisa rezultatele cautarilor, in cadrul carora veti putea naviga cu ajutorul unui gest de "maturare" a ecranului. Meniul Home beneficiaza acum de un widget Latitude, iar printre imbunatatiri se numara si suportul pentru mai multe conturi Google, permitand astfel monitorizarea celor care va urmaresc via Buzz, spre exemplu.

Cireasa de pe tort este functia "live wallpaper" pentru telefoanele Android 2.1, adica o harta live a locului in care va aflati, ceea ce suna si arata foarte bine. Problema in acest caz ar fi utilizarea excesiva a GPS-ului, care va scadea considerabil durata de viata a bateriei telefonului dumneavoastra. Google Maps 4.1 este disponibil acum prin Android Marketplace, pentru terminalele care ruleaza Android 1.6 si versiuni mai noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×