Nexus One si testele sale de fabrica, o poveste fascinanta (Video)

1.473 ori
<b>Nexus One si testele sale de fabrica, o poveste fascinanta (Video)</b>HTC este cine este pentru ca a invatat sa ofere publicului sau smartphone-uri de calitate, cat despre Google, stim cu totii cat de bune sunt produsele lor. Atunci cand cele 2 companii colaboreaza, rezultatul este uimitor si deocamdata poarta numele de...

HTC este cine este pentru ca a invatat sa ofere publicului sau smartphone-uri de calitate, cat despre Google, stim cu totii cat de bune sunt produsele lor. Atunci cand cele 2 companii colaboreaza, rezultatul este uimitor si deocamdata poarta numele de Nexus One, desi practic orice handset Android fabricat de HTC este fructul colaborarii dintre cele 2 branduri.

Prin ce trece un Nexus One din clipa in care este incheiata asamblarea si pana el devine viabil pentru buzunarul dumneavoastra, aflati din acest clip:

Dupa cum observati, terminalul este testat prin simularea unor situatii de stres al materialului, de scapare de la inaltime, utilizarea excesiva a trackball-ului, plus numeroase alte teste de integritate. Se simuleaza frictiunea dintre handset si obiectele din buzunarul utilizatorului, plus presiunea exagerata asupra carcasei telefonului.

Si toate acestea pentru un telefon mobil mai bun si mai rezistent...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×