Google Maps Navigation, acum compatibil cu Android 1.6

Autor:  | Publicat în:  Google 1.725 ori
<b>Google Maps Navigation, acum compatibil cu Android 1.6</b>Google lansa cu cateva saptamani in urma Google Maps Navigation (beta), un serviciu gratuit care vine cu Google Maps pe terminalele Android 2.0. Iata ca acum aflam ca noul serviciu va fi suportat si pe terminale Android 1.6 (Donut), cum ar fi HTC Magic si...

Google lansa cu cateva saptamani in urma Google Maps Navigation (beta), un serviciu gratuit care vine cu Google Maps pe terminalele Android 2.0. Iata ca acum aflam ca noul serviciu va fi suportat si pe terminale Android 1.6 (Donut), cum ar fi HTC Magic si G1.

Google Maps Navigation este un sistem GPS conectat la Internet, care ofera suport pentru ghidare vocala si stabilirea automata a rutelor, toate acestea de pe telefonul mobil. Veti putea folosi cautarea Google (scrisa sau vocala) pentru a introduce destinatia dorita, noi harti, informatii aditionale despre trafic si imagini Street View, asociate rutei dumneavoastra.

Aceasta versiune a softului include si functia Layers, care permite utilizatorului sa suprapuna informatii geografice pe harta, dar si linii de transport, articole Wikipedia si multe altele. Cei care folosesc un telefon Android 1.6 pot descarca versiunea updatata a lui Google Maps for Android Market, cu mentiunea ca Google Maps Navigation este deocamdata doar in faza beta si este disponibil doar in SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×