Google Maps Navigation, solutia navigationala Google, pentru terminalele Android!

Autor:  | Publicat în:  Google 2.144 ori
<b>Google Maps Navigation, solutia navigationala Google, pentru terminalele Android!</b>Odata cu anuntul oficial al lansarii lui Motorola Droid, primul telefon Android 2.0, aflam detalii si despre debutul lui Google Maps Navigation, pe proaspata lansata versiune de OS. Aplicatie, spre bucuria detinatorilor de handset-uri Android, vine cu...

Odata cu anuntul oficial al lansarii lui Motorola Droid, primul telefon Android 2.0, aflam detalii si despre debutul lui Google Maps Navigation, aplicatie care-si va gasi locul pe proaspata lansata versiune de OS. Aplicatie, spre bucuria detinatorilor de handset-uri Android, vine cu toate functiile pe care le-ati putea dori de la un software navigational, de la mod de vizualizare 3D, la ghidare vocala si crearea automata a traseelor de calatorie.

Retineti si faptul ca Google Maps Navigation este bazat pe o conexiune constanta la Internet, care permite telefonului sa updateze in timp real hartile si informatiile afisate, fara a fi nevoie de upgrade-uri, care costa in cazul altor softuri. In plus, Google Maps Navigation incorporeaza si o bara de cautare Google, foarte usor de utilizat, fie ca sunteti in cautarea unei adrese, a unui punct de reper sau a unui sediu de firma.

Cautarea vocala este si ea suportata, mai ales ca va fi greu sa tastati o adresa daca sunteti la volan. Acelasi soft Google furnizeaza si informatii despre trafic, ambuteiaje, zone dificile si incidente, plus rute alternative in caz de probleme. Exista si un mod de vizualizare tip satelit, suportat de acest soft, plus un mod de vizualizare 3D si clasicul Street View,  care de aceasta data fiseaza si ruta dumneavoastra.

Iata cum arata aplicatia in actiune, cu un terminal Android 2.0 atasat bordului masinii dumneavoastra:

Iata si prima recenzie a acestei aplicatii, realizata pe singurul terminal Android 2.0 existent la aceasta ora, Motorola Droid, cunoscut si ca Verizon Droid. De ce Google Maps Navigation desfiinteaza practic GPS-urile aflati din scurta recenzie video de mai jos:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×