Ocarina, instrumentul muzical bazat pe iPhone, acum cu un upgrade

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.694 ori
<b>Ocarina, instrumentul muzical bazat pe iPhone, acum cu un upgrade</b>Dupa ce am vazut ca iPhone-urile pot fi folosite ca instrumente muzicale, in cadrul orchestrei de la Stanford, iata ca handsetul a evoluat si este acum incorporat intr-o "Ocarina" si mai inedita. Si asta in conditiile in care a existat chiar un concert pe...

Dupa ce am vazut ca iPhone-urile pot fi folosite ca instrumente muzicale, in cadrul orchestrei de la Stanford, iata ca handsetul a evoluat si este acum incorporat intr-o "Ocarina" si mai inedita.

Si asta in conditiile in care a existat chiar un concert pe stadionul Wembley, bazat pe acelasi terminal mobil. Inventia din imaginea de mai sus incorporeaza 3 iPhone-uri montate pe un corp de sticla, taiat cu ajutorul laserului. Acesta este un instrument de suflat, dar si de social networking, de vreme ce aplicatia Ocarina arata oricand in ce loc pe glob exista persoane care folosesc softul muzical.

Puteti descarca Ocarina prin App Store, daca sunteti curiosi in legatura cu aceasa aplicatie si daca sunteti posesori de iPhone. Va garantam ca nu veti fi dezamagiti.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×