Google Maps primește tratamentul Material Design; iată de unde poate fi descărcată noua versiune

Autor:  | Publicat în:  Android 2.103 ori
<b>Google Maps primește tratamentul Material Design; iată de unde poate fi descărcată noua versiune</b>După ce anterior, aplicațiile Gmail și Calendar primeau un refresh la capitolul interfață, acestea oferind de acum elemente tipice Android 5.0 Lollipop, astăzi este rândul aplicației de navigare Google Maps să primească tratamentul Material...

După ce anterior, aplicațiile Gmail și Calendar primeau un refresh la capitolul interfață, acestea oferind de acum elemente tipice Android 5.0 Lollipop, astăzi este rândul aplicației de navigare Google Maps să primească tratamentul Material Design, apk-ul fiind disponibil spre download chiar aici.

Astfel, din câte putem observa, noua versiune GMaps vine acum cu numeroase elemente colorate, cât și cu o serie de noi funcții ce nu sunt disponibile pentru moment în România, ci doar în U.S. Printre acestea se va număra și posibilitatea de a rezerva o masă la un restaurant direct din aplicația de navigare.

Google Maps

De asemenea, a fost introdusă și funcția Uber care ne va oferi posibilitatea de a comanda un taxi direct folosind locația din Google Maps, funcție ce va funcționa doar dacă și aplicația Uber este instalată. Din păcate nici această opțiune nu este disponibilă pentru noi, update-ul fiind mai mult de ordin estetic. Pentru a împărtăși experiența voastră cu noua versiune Maps vă așteptăm pe forum.

Google Maps primește tratamentul Material Design; iată de unde poate fi descărcată noua versiune

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×