Google Maps se pregătește de o acualizare, care aduce și integrare Google+

891 ori
<b>Google Maps se pregătește de o acualizare, care aduce și integrare Google+</b>Blogul neoficial Google OS a postat câteva capturi de ecran și detalii cu privire la un viitor upgrade al lui Google Maps, care va aduce și integrare Google+, se pare. Noua experiență are parte și de un design nou și se axează mai mult pe...

Blogul neoficial Google OS a postat câteva capturi de ecran și detalii cu privire la un viitor upgrade al lui Google Maps, care va aduce și integrare Google+, se pare. Noua experiență are parte și de un design nou și se axează mai mult pe conținuturile de pe harta și nu pe butoane navigaționale.

Se pare că update-ul ne va duce mai degrabă spre direcția interfatei de pe iPhone, iPad, la capitolul Maps. Integrarea Google+ presupune posibilitatea de a vedea rezultate care se potrivesc cu recomandările prietenilor pe care îi aveți în Circles. Auzisem la un moment dat ca și motorul de căutare Google va fi influențat de rezultatele căutărilor prietenilor voștri, afișate că sugestii atunci când faceți căutări și sunteți logați în contul Google+.

Noul Google Maps

Era de așteptat că odată cu noul Android, fie el Key Lime Pie sau Android 4.3 să vedem și un nou Maps, un nou Gmail, un nou YouTube și toată suita oficială de aplicații Google fiind împrospătata. Credeți că migrarea către un UI în stil Google Maps for iOS este benefică?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×