Samsung Galaxy Note II are un sistem nou și fantastic de multitasking; Iată și alte funcții interesante! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.982 ori
<b>Samsung Galaxy Note II are un sistem nou și fantastic de multitasking; Iată și alte funcții interesante! (Video)</b>Ca de obicei înaintea fiecărei mari lansări, Samsung a postat pe YouTube un clip video în care ne prezintă funcțiile produsului său nou, în acest caz Samsung Galaxy Note II. După cum știți peste câteva zile el debutează în magazinele din...

Ca de obicei înaintea fiecărei mari lansări, Samsung a postat pe YouTube un clip video în care ne prezintă funcțiile produsului său nou, în acest caz Samsung Galaxy Note II. După cum știți peste câteva zile el debutează în magazinele din toată lumea, iar pe 1 octombrie are loc și un eveniment de lansare în România.

Prezentat la IFA 2012 în Berlin cu o lună în urmă, acest phablet de 5.5 inch cu ecran Super AMOLED HD aduce mult mai multe funcții noi decât v-ați aștepta. Practic la prima vedere ai zice că Samsung oferă aici toate funcțiile lui Galaxy Note 10.1 într-un pachet mai mic, dar nu e chiar așa. Galaxy Note II schimba sistemul de multitasking de pe Galaxy Note 10.1, astfel că în loc de multiscreen avem acum o bară de aplicații pe care o putem plasa unde dorim. Din acea bară putem selecta o aplicație și să o deschidem peste video player, web browser sau YouTube, realizând mai multe sarcini simultan, după cum se vede și în clipul de mai jos.

Este prezentat și noul S Pen și abilitățile sale, printre ele numărându-se și cea de a decupa din imagini de pe ecran, de a oferi un preview al clipurilor video și mailurilor pur și simplu ținând apăsat vârful stylusului pe ecran. Avem și un S Note în varianta mai mică de tip Popup, pe care o putem utiliza chiar și când avem un apel pe speaker de exemplu. Pop Up Play se numără și el printre funcții, iar a doua jumătate a clipului este dedicată desenului, editării foto și activităților realizate cu S Pen.

Vedem și opțiunea Best Face în acțiune, care alege cel mai bun zâmbet într-o poză dintr-o colecție de zâmbete și mai vedem și ce efecte putem aplica fotografiilor. Pe mine acest clip m-a convins de calitatea noului Note. Pe voi?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×